Fysio Consult

Maak nú een keuze:

Kees Putters, orofaciaal fysiotherapeut

Kees PuttersIn 2002 heb ik aan de Hogeschool van Rotterdam de opleiding voor fysiotherapie afgerond. Hierna heb ik werkervaring opgedaan in verschillende praktijken.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut, heb ik ook gewerkt als paramedisch adviseur voor een zorgverzekeraar en verricht ik momenteel audits voor KIWA.

In 2008 heb ik mij gespecialiseerd in orofaciale fysiotherapie. Mijn interesse in dit deel van de fysiotherapie is gewekt na een gesprek met mijn tandarts. Die maakte mij er destijds attent op dat mijn tanden afsleten door mogelijk tandenknarsen.

 

Waar werkt Kees Putters?

Momenteel ben ik verbonden aan Paramedisch centrum de Nieuwe Dam in Schiedam en Dentalways in Delft. Ik behandel voornamelijk mensen met hoofdpijn, aangezichtspijn, kaakklachten, oorsuizen en duizeligheid. Er is een intensieve samenwerking met huisartsen, tandartsen, kaakchirurgen en KNO-artsen in de regio.

Als fysiotherapeut ben ik geregistreerd in het BIG register onder nummer 69058926904. Daarnaast sta ik in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Orofaciale fysiotherapie (NVOF) en het Keurmerk Fysiotherapie. Hierdoor weet u zeker dat ik aan alle kwaliteitseisen voldoe.

 


View Kees Putters's profile on LinkedIn
 

 

Afspraak in de praktijk

 • Nu ook OMFT in Schiedam en Delft

  Afwijkende mondgewoonten kunnen het evenwicht tussen die spieren onderling verstoren. Denk aan foutieve slikgewoont...

  Lees meer
 • Duizeligheid

  Onlangs heeft Kees Putters zich door middel van scholing bij het kenniscentrum duizeligheid in Apeldoorn nog verder...

  Lees meer
 • Onlinefysioconsult.nl kiest voor FysioChats

  Er kan nu live gechat worden met medewerkers van OnlineFysioConsult.nl. Zij beantwoorden uw vragen en kunnen direct...

  Lees meer
 • >> nieuwsarchief