Fysio Consult

Maak nú een keuze:

Kees Putters, orofaciaal fysiotherapeut

Kees PuttersIn 2002 heb ik aan de Hogeschool van Rotterdam de opleiding voor fysiotherapie afgerond. Hierna heb ik werkervaring opgedaan in verschillende praktijken.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut, heb ik ook gewerkt als paramedisch adviseur voor een zorgverzekeraar en verricht ik momenteel audits voor KIWA.

In 2008 heb ik mij gespecialiseerd in orofaciale fysiotherapie. Mijn interesse in dit deel van de fysiotherapie is gewekt na een gesprek met mijn tandarts. Die maakte mij er destijds attent op dat mijn tanden afsleten door mogelijk tandenknarsen.

 

Waar werkt Kees Putters?

Momenteel ben ik verbonden aan Paramedisch centrum de Nieuwe Dam in Schiedam en Dentalways in Delft. Ik behandel voornamelijk mensen met hoofdpijn, aangezichtspijn, kaakklachten, oorsuizen en duizeligheid. Er is een intensieve samenwerking met huisartsen, tandartsen, kaakchirurgen en KNO-artsen in de regio.

Als fysiotherapeut ben ik geregistreerd in het BIG register onder nummer 69058926904. Daarnaast sta ik in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Orofaciale fysiotherapie (NVOF), het Keurmerk Fysiotherapie en ben ik verbonden aan het DuizeligheidNet. Hierdoor weet u zeker dat ik aan alle kwaliteitseisen voldoe.

 


View Kees Putters's profile on LinkedIn
 

 

Afspraak in de praktijk

 • Blij met uitslag enquete

  JW tv in gesprek met Kees Putters De medewerkers van Paramedisch Centrum De Nieuwe Dam op de Damlaan zijn erg bli...

  Lees meer
 • Kaakfysio over knarsentanden en kaakklemmen

  Last van tandenknarsen?   Je gebit slijt ervan, het kan hoofdpijn veroorzaken en je brug of kroon kan er z...

  Lees meer
 • Kaakfysio helpt bij tandenknarsen

  Bij het RTL nieuws is aandacht besteed aan kaakfysiotherapie bij tandenknarsen. Kaakfysiotherapie helpt!  ...

  Lees meer
 • >> nieuwsarchief