Fysio Consult

Maak nú een keuze:

Slaapfysiotherapie

Uw slaapidentiteit zegt veel meer over u dan u denkt. Veel klachten kennen hun oorsprong of worden versterkt door het slaapgedrag en de slaapsituatie. Voor reguliere fysiotherapeuten is het vrijwel onmogelijk om dit mee te nemen in behandelingen. Zij hebben hier namelijk geen inzicht in. Bij SlaapFysio aangesloten fysiotherapeuten in Schiedam echter wel. Zij brengen het slaapgedrag en de slaapsituatie eenvoudig in kaart en geven advies zodat u in bed altijd op de juiste manier kunt bewegen en in de juiste houding ligt.

 

De rol van de nacht en de slaapsituatie bij fysieke klachten kunnen zeer prominent zijn. Maar liefst een derde van de dag ligt u op uw eigen slaapsysteem in verschillende houdingen en maakt u tientallen bewegingen. Inzicht en aanpassing van uw slaapsituatie kan een wezenlijke rol spelen in het voorkomen, verhelpen of verzachten van uw klachten.

 

Uw specifieke slaapsituatie is normaal gesproken moeilijk in kaart te brengen. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren die normaal gesproken niet inzichtelijk zijn. Door de samenwerking met het platform SlaapFysio kunnen wij nu uw slaaphoudingen, uw slaapbewegingen en uw slaapklimaat eenvoudig in kaart brengen. Wij doen dit door middel van de SlaapID sensor. Een kleine sensor die u drie nachten lang op uw borst draagt en uw slaapidentiteit inzichtelijk maakt.

 

Vervolgens kunnen er foto’s gemaakt worden van uzelf op uw huidige slaapsysteem in de meest voorkomende, gemeten  slaaphoudingen. Tot slot wordt er een analyse gemaakt van uw huidige slaapsysteem. De uitkomsten hiervan geven ons het inzicht om te bepalen of de klachten (mede) voortkomen uit uw slaapsituatie. Om tot een juiste beoordeling te komen kan  gebruikt worden gemaakt van de kennis en ervaring van de ervaren adviseurs van Beddenspecialist.nl.

 

Aan de hand de complete analyse wordt bepaald welke behandelingen en oplossingen voor uw klachten mogelijk zijn.

 

Voor veel meer informatie kijk op www.slaapfysio.nl en klik hier voor de praktijkfolder.

 


 

Afspraak in de praktijk

 • Blij met uitslag enquete

  JW tv in gesprek met Kees Putters De medewerkers van Paramedisch Centrum De Nieuwe Dam op de Damlaan zijn erg bli...

  Lees meer
 • Kaakfysio over knarsentanden en kaakklemmen

  Last van tandenknarsen?   Je gebit slijt ervan, het kan hoofdpijn veroorzaken en je brug of kroon kan er z...

  Lees meer
 • Kaakfysio helpt bij tandenknarsen

  Bij het RTL nieuws is aandacht besteed aan kaakfysiotherapie bij tandenknarsen. Kaakfysiotherapie helpt!  ...

  Lees meer
 • >> nieuwsarchief